btn vooruit

Een workshop duurt circa twee uur inclusief een korte pauze en wordt gegeven in het hartje van Utrecht, 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station en 2 minuten vanaf parkeergarage Springweg. Per bijeenkomst is er plaats voor circa 8 deelnemers. Kosten € 17,50 per persoon.

Data: donderdag 30 juni om 14.00 uur - zaterdag 2 juli om 14.00 uur
woensdag 6 juli om 15.00 uur - vrijdag 8 juli om 14.00 en om 20.00 uur

Ook een workshop organiseren exclusief voor u en uw relaties is mogelijk.
Informatie en / of aanmelden: info@serviezendomein.nl


btn home
achteruit


lees verder, klik op pijl
Muller-logo

Werp een blik op het Nederlandse serviesgoed en het is volstrekt duidelijk waarom Dutch Design internationaal zo wordt geroemd. Vooraanstaande vormgevers als Hendrik Berlage, Andries Copier, Chris van der Hoef, Edmond Bellefroid, Floris Meydam, Piet Hein Eek en Scholten & Baijings hebben hun beste krachten eraan gegeven en brachten het Nederlandse servies op een internationaal niveau.

Voor wie oog heeft voor serviesgoed en design organiseert webmagazine Serviezendomein workshops over het Nederlandse serviesgoed van na 1900. Aan de hand van de mooiste en interessantste serviezen brengt redacteur Wim Trompert de ontwikkeling van het Nederlandse serviesgoed in beeld. Daarbij vertelt hij over de  ontwerpers, de producenten en natuurlijk over de stromingen in de internationale kunstwereld die de ontwikkelingen hier in gang hebben gebracht.


het verhaal van design op tafel

Serviezendomein viert jubileum met workshops!

 

laatste editie

korte berichten

serviezendomein.nl

archief

register

overzicht serviezen

tijdbalk

home